Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras sollicitudin, tellus vitae condimentum egestas, libero dolor auctor tellus, eu consectetur neque.

Press enter to begin your search
 

Érdekességek a kollagénről

Érdekességek a kollagénről

Érdekességek a kollagénről

A kollagén alkotja a szervezet fehérje állományának 25-30 százalékát

A kollagén alkotja a szervezet fehérje állományának 25-30%-át, a kötőszövet alkotóeleme.

Nagy mennyiségben található az emberi bőrben, szalagokban, ínakban, de szinte minden szövetünkben megtalálható. A kollagén és az ún. kollagén-indukciós terápiák a mozgásszervrendszer elemeinek funkcionális támogatása, illetve erősítése révén hozzájárulnak a panaszok csökkentéséhez.
A kollagén rostok mechanikai behatásokkal szemben rendkívül ellenállóak – épp ezért nagy a jelentőségük az ízületek stabilizálásában. Gyakran alkotnak vékonyabb, vastagabb kötegeket. Főzés hatására az inakból, szalagokból kioldódnak és kocsonyás enyvet képeznek. Erről a sajátságról kapták a nevüket is, „kolla gen” vagyis enyvadó rostok. A „zselatin” nagy mennyiségben tartalmaz kollagént.

A kollagénnek több típusát írták le, ezek közül az ízületek körüli képletekben (inakban, szalagokban) többségében az 1-es típusú kollagén található meg. Az MD orvosi kollagén injekciós készítmények épp ezért 1-es típusú kollagént tartalmaznak nagy tisztaságban, garantált koncentrációban.

Az MD Orvosi Kollagén injekciós készítmények regisztrált orvostechnikai eszközök.

Az MD orvosi kollagén injekciós készítmények regisztrált orvostechnikai eszközök. Az orvosi kollagén terápia termékeit Olaszországban, Milánóban a szigorú, európai gyártási előírásoknak megfelelően a Guna S.p.a nemzetközi gyógyszergyártó cég állítja elő. A cég a termékeit jelenleg a világ több mint 20 országában értékesíti.

A kollagén injekciós terápiával kapcsolatban számos kutatás zajlott és zajlik jelenleg is.

Elérhetőségeink

MD Orvosi Kollagén Terápia - 1126 Budapest, Brassai Sámuel utca 16.

MD kollagén terápia

Mesopharma Kft.

Kövess Minket

Érdekli, miként veheti igénybe leggyorsabban az MD orvosi kollagént?

Esetleg kérdése van a terméket és felhasználását illetően?

Ne habozzon, hívja szakértői kollégáinkat és segítünk: +36 (30) 294 8717

Kérjen visszahívást az alábbi űrlapon és hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot: