Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras sollicitudin, tellus vitae condimentum egestas, libero dolor auctor tellus, eu consectetur neque.

Press enter to begin your search

Jogi nyilatkozat

Ezen az oldalon a jelen honlapra látogató felhasználókra vonatkozó jogi utasítások találhatók. Minden felhasználó elismeri, hogy az oldalt saját felelősségére használja. A honlap látogatása révén Ön elfogadja, az alábbiakban leírtakat, melyeket a Mesopharma Kft. megváltoztathat.

Oltalom

E honlap tulajdonosa és működtetője a Mesopharma Kft. A Mesopharma Kft. előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül tilos a honlapon található anyagokat vagy azok egyes részét másolni, reprodukálni, megváltoztatni, újrapublikálni, feltölteni, eltorzítani, továbbítani vagy bármi módon teríteni. Ön tudomásul veszi és elfogadja, hogy minden, a portálon közzétett tartalom, ellenkező kikötés hiányában szerzői jogvédelem alatt áll, és az a Mesopharma Kft. engedélye nélkül az itt leírt feltételektől, vagy az adott oldalon található szövegben leírtaktól eltérően nem használható fel.

Az információkról

A Mesopharma Kft. mindent megtesz annak érdekében, hogy az oldalakon közölt információk naprakészek, valóságnak megfelelőek és pontosak legyenek. Bár a honlap oldalai hozzáférhetőek más ország felhasználói számára is, a közölt információk azonban kizárólag hazánk területén érvényesek.

Ez a honlap általános információkat tartalmaz, és az orvosi szaktanácsadást, diagnózist, illetve kezelést nem helyettesíti. Ezért azt tanácsoljuk, hogy tüneteivel, illetve betegségéhez kapcsolódó konkrét kérdéseivel forduljon kezelőorvosához, vagy kérjen szakszerű segítséget.

Az itt található információkat nem használhatja arra, hogy betegséget vagy egészségügyi problémát diagnosztizáljon, vagy arra, hogy a honlapon ismertetett gyógyszereket felírassa. Mindig konzultáljon orvosával vagy más egészségügyi szakemberrel!

A Mesopharma Kft. nem vállal felelősséget egyetlen olyan esemény bekövetkezéséért sem, mely a honlapon közölt információk téves vagy szakszerűtlen értelmezéséből adódik.

A felelősség

A Mesopharma Kft. fenntartja a jogot, hogy a honlap mindenkori tartalmát korlátozás, értesítés nélkül megváltoztassa, bármely, illetve valamennyi szolgáltatását megszüntesse, felfüggessze. A Mesopharma Kft. szándékos károkozása vagy tudatos gondatlansága következtében bekövetkező közvetlen kár kivételével a cég nem felel.

A honlap elérhetősége

A Mesopharma Kft. nem felelős a honlap elérhetőségének módosításáért, felfüggesztéséért vagy megszakításáért.

Bírói illetékesség

A honlapra és tartalmára a magyar törvények vonatkoznak. A honlappal vagy a tartalmával kapcsolatos peres eljárást magyar bíróság előtt kell lefolytatni.