Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras sollicitudin, tellus vitae condimentum egestas, libero dolor auctor tellus, eu consectetur neque.

Press enter to begin your search
 

Hogyan kell alkalmazni?

Hogyan kell alkalmazni?

Hogyan kell alkalmazni?

Hogyan kell alkalmazni az MD orvosi kollagén terápiát?

Az MD orvosi kollagén terápia injekciós kezelés. Az injekciót kizárólag orvosa adhatja be.  Az alapos kivizsgálást követően minden esetben ő dönti el, hogy a kollagén injekció az Ön esetében megfelelő-e, illetve mely készítmények javasolhatóak célzottan az Ön problémájára, szükség van-e egyéb kiegészítő kezelésekre.

Az injekciót általában nagyon vékony és rövid, ún. „inzulinos” tűvel adják be, több apró, felületes szúrással, ami csupán minimális kellemetlenséggel jár. A kollagén így juttatható célzottan, nagy mennyiségben az érintett, fájdalmas terület közelébe. Mivel nincs szükség arra, hogy a kollagént az ízületbe juttassák, így nem kell számolni az ízületbe történő injekciók esetén fennálló kockázatokkal. A vékony tűvel, felületesen beadott injekció alkalmazható olyan betegek esetében is, akik vérhígítót, véralvadásgátlót szednek.

A kollagén injekciós terápiát kúraszerűen ajánljuk.
Az élettani anatómiai állapotok helyreállításával az adott mozgásszervi probléma nemcsak tünetileg, hanem alapjaiban kezelhető – ehhez azonban időre van szükség. Mivel a szöveti regeneráció lassú folyamat, így a kúra általában 4-6 kezelésből áll. A kezelések gyakoriságát és számát minden esetben kezelőorvosa határozza meg a sérülés, ízületi kopás, gyulladás helyétől, mértékétől, a panaszok erősségétől függően.

Az MD kollagén kezelés jól kombinálható egyéb terápiákkal,
mint pl. manuálterápia, fizikoterápia, gyógytorna, akupunktúra, lézerterápia stb. Kezelőorvosa tudja eldönteni, hogy az Ön esetében célszerű-e kombinálni a kezeléseket.

A kollagén injekció alkalmazásával kapcsolatban leggyakrabban ismételt kérdésekre itt találja a választ.

Elérhetőségeink

MD Orvosi Kollagén Terápia - 1126 Budapest, Brassai Sámuel utca 16.

MD kollagén terápia

Mesopharma Kft.

Kövess Minket

Érdekli, miként veheti igénybe leggyorsabban az MD orvosi kollagént?

Esetleg kérdése van a terméket és felhasználását illetően?

Ne habozzon, hívja szakértői kollégáinkat és segítünk: +36 (30) 294 8717

Kérjen visszahívást az alábbi űrlapon és hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot: