Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras sollicitudin, tellus vitae condimentum egestas, libero dolor auctor tellus, eu consectetur neque.

Press enter to begin your search
 

A kollagén szerepe a regenerációban

A kollagén szerepe a regenerációban

A kollagén szerepe a regenerációban

A kollagén az ízületet alkotó szövetek (izmok, inak, szalagok, ízületi tok) és a porc fő összetevője, – tömegüknek akár 80-90%-át ez a különlegesen erős, mégis rugalmas anyag adja. A fájdalmas területre célzottan juttatott kollagén segíti a károsodott, sérült szövetek megújulását, ezáltal a fájdalmat kiváltó okot szünteti meg.

Hogyan csökkenti a kollagén injekció az izületi fájdalmat?

Az ízület bonyolult és összetett rendszer. Mozgékonyságát és stabilitását az ízületi szalagok, a csontokon eredő-, ill. tapadó izmok, inak, valamint az ízületet körülvevő ízületi tok adja. Ha ezek a képletek terhelés hatására, vagy a kor előrehaladtával megnyúlnak, sérülnek, a szervezet fájdalom formájában kap jelzést a problémáról. A kollagén injekciós terápia segíti a sérült szövetek gyógyulását, erősíti és tehermentesíti az ízületet, ezáltal hosszútávon csökkenti a mozgásszervi fájdalmat.

Mi a helyzet a porckopásból eredő fájdalommal?

A porckopás során az ízületet alkotó csontfelszíneket borító porc elvékonyodik, feltöredezik, megnő a csontvégek közötti súrlódás és a mozgás fájdalmassá válik. A fájdalmat gyakran fokozhatja az ízületet alkotó izmok, az ízületi tok feszülése vagy a szalagok lazasága. A kollagén injekció ezekben az esetekben lazítja a görcsösen összehúzódó izmokat és erősíti a megnyúlt szalagokat, így segíti az érintett ízület stabilitását és csökkenti a fájdalmat.

Elérhetőségeink

MD Orvosi Kollagén Terápia - 1126 Budapest, Brassai Sámuel utca 16.

MD kollagén terápia

Mesopharma Kft.

Kövess Minket

Érdekli, miként veheti igénybe leggyorsabban az MD orvosi kollagént?

Esetleg kérdése van a terméket és felhasználását illetően?

Ne habozzon, hívja szakértői kollégáinkat és segítünk: +36 (30) 294 8717

Kérjen visszahívást az alábbi űrlapon és hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot: