Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras sollicitudin, tellus vitae condimentum egestas, libero dolor auctor tellus, eu consectetur neque.

Press enter to begin your search
 

Régóta fennálló problémákra

Régóta fennálló problémákra

Régóta fennálló problémákra

Minden gyógyszernek vannak mellékhatásai. Sokan kerülik a gyógyszerek használatát; másoknak a fennálló egyéb betegsége (pl. keringési problémák, cukorbetegség, máj -, és veseproblémák) miatt orvosa nem ajánlhat bizonyos gyógyszereket. Az orvosi kollagén terápia az ő esetükben is megoldás lehet, hiszen természetes anyagokat tartalmaz: a kollagén természetes módon nagy mennyiségben megtalálható a szervezetben, az inakban, izmokban, ízületekben, nem befolyásolja hátrányosan a véralvadást, vércukorszintet, vagy a májműködést.

A szteroidok, fájdalomcsillapítók esetén a fájdalomérzet csökkenése nem jár a sérült szövetek regenerációjával. Így könnyen előfordulhat, hogy a túl korán terhelt ízület újra sérül, sőt az eredetinél súlyosabb sérülés, szakadás is felléphet.  A kollagén injekciós kezelés ezzel szemben a mielőbbi regenerációt segíti elő.

Elérhetőségeink

MD Orvosi Kollagén Terápia - 1126 Budapest, Brassai Sámuel utca 16.

MD kollagén terápia

Mesopharma Kft.

Kövess Minket

Érdekli, miként veheti igénybe leggyorsabban az MD orvosi kollagént?

Esetleg kérdése van a terméket és felhasználását illetően?

Ne habozzon, hívja szakértői kollégáinkat és segítünk: +36 (30) 294 8717

Kérjen visszahívást az alábbi űrlapon és hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot: