Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras sollicitudin, tellus vitae condimentum egestas, libero dolor auctor tellus, eu consectetur neque.

Press enter to begin your search
 

Sportolóknak

Sportolóknak

Sportolóknak

Sportolás során gyakran keletkeznek a túlerőltetést, vagy hirtelen mozdulatokat követően szalagsérülések, ín vagy izomhúzódások, szakadások. Az ebből eredő fájdalom olyan folyamatokat indíthat be, melyek önmagukban is gátolják a sérülés, mikrosérülés helyreállítását: a reflexes izomösszehúzódás miatt romlik a sérült szövet vér-, és oxigénellátása, melyek nélkülözhetetlenek a regenerációhoz. A célzottan a sérülés helyére juttatott kollagén segíti a mielőbbi gyógyulást, stimulálja a saját kollagént termelő kötőszöveti sejteket így támogatja a regenerációs folyamatokat.

Emellett a fokozott igénybevétel vagy a nem megfelelő terhelés miatt, illetve a korábbi sérüléseknek köszönhetően az ízületet stabilizáló képletek, szalagok megnyúlhatnak; az ilyen módon instabillá vált ízület pedig fokozottan sérülékennyé válik. A kollagén injekciós terápia az ízületet stabilizáló képletek erősítésével segíti a fenti panaszok kezelését.

Az MD orvosi kollagén injekciók a Magyar Antidopping Csoport által elfogadott hazai akkreditált laboratóriumában bevizsgált készítmények, összetevői nincsenek a WADA dopping tiltólistáján.

Elérhetőségeink

MD Orvosi Kollagén Terápia - 1126 Budapest, Brassai Sámuel utca 16.

MD kollagén terápia

Mesopharma Kft.

Kövess Minket

Érdekli, miként veheti igénybe leggyorsabban az MD orvosi kollagént?

Esetleg kérdése van a terméket és felhasználását illetően?

Ne habozzon, hívja szakértői kollégáinkat és segítünk: +36 (30) 294 8717

Kérjen visszahívást az alábbi űrlapon és hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot: